07-01-2008

ASN lanceert Lijfrentesparen

Als derde aanbieder komt ASN Bank ook met een bankspaarprodct: ASN Lijfrentesparen. Met dit bankspaarproduct is het mogelijk om - met belastingvoordeel - op een geblokkeerde spaarrekening geld opzij zetten voor een aanvullend pensioen. ASN Bank claimt dat het een eenvoudig, duurzaam en transparant spaarproduct is. Met een aantrekkelijke rente, zonder verborgen kosten en in zowel een opbouw- als een uitkeringsvariant.

Zie voor meer informatie ook de site van ASN Bank

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ha Jasper,
Goed initiatief. De bankwereld loopt niet over van innovatie en klantvriendelijkheid is mijn ervaring. Mijn telefoontje naar de Postbank heb je al gezien op mijn weblog: http://coenglaser.web-log.nl/coenglaser/2008/01/bot_gevangen_bi.html
Ga door, ik heb je ge-favoriet.
Groet,
Coen Glaser.

Anoniem zei

"De ASN Bank ziet alsnog af van de introductie van ASN Lijfrentesparen (banksparen). Dankzij nieuwe wetgeving kunnen sinds 1 januari 2008, naast verzekeraars, ook banken in Nederland fiscaal aantrekkelijke lijfrentespaarrekeningen aanbieden. De betreffende fiscale regelgeving is echter dermate complex, dat deze producten moeilijk zonder (uitgebreid) advies aangeboden kunnen worden. De ASN Bank kan dit als direct writer zonder adviesfunctie niet aanbieden."